Hvad koster en kloakmester i timen?

En kloakmester er, hvad du har brug for, når det kommer til arbejde med kloak, afløb og brønde. Herudover kan det også være en kloakmester, du søger, hvis du har problemer med tilstoppet afløb eller ønsker forebyggelse mod rotter eksempelvis. Generelt har en kloakmester meget brede kompetencer, hvorfor de typisk er i stand til at hjælpe med de fleste kloakrelaterede opgaver.

Hvad koster en kloakmester?

Det varierer meget, hvad en kloakmester koster, og det kommer også meget an på den opgave, du skal have foretaget. Dog kan du typisk forvente at skulle betale mellem 350 og 450 kr., når du skal bruge en kloakmester. F.eks. vil opgaver såsom TV-inspektion og slamsugning medføre en højere pris på din opgave, og du kan af det nedenstående se en oversigt over de priser, du kan møde på forskellige opgaver. Bemærk, at disse priser blot er et estimat:

  • TV-inspektion af kloak: 1200 kr.
  • Spuling af kloak: 550 kr.
  • Montering af rottespærre: 3000 kr.
  • Billedbehandling inkl. Rapportering til forsikringsselskab: 535 kr.

Herudover skal du også bemærke, at en kloakmester er dyrere i weekenden og om aftenen, og at beliggenheden for kloakmesteren også har indflydelse på prisen, da en kloakmester i København umiddelbart tager en højere timepris end en kloakmester fra Esbjerg.

Jette Ida Frederiksen

Relaterede indlæg

Hvilke støjmålinger kan du få?

Spar penge på varmeenergien

Hvad er modulbyggeri?

Ny elevator? Her er hvad du skal vide