Renover i stedet for at skifte ud

Er dine vinduer blevet slidte? Måske skaller malingen af i vindueskarmene eller træet er blevet blødt? Så tænker du nok, at du skal have skiftet de gamle vinduer ud med et par helt nye. Men du behøver faktisk slet ikke ud i at skyde en masse penge efter helt nye vinduer. Du kan nemlig få en vinduesrenovering af dine gamle vinduer i stedet for at skifte dem ud.

Gamle vinduer er fremstillet i langt bedre kvalitet

En af grundene til, at du skal overveje at en vinduesrenovering frem for at få helt nye vinduer er, at gamle vinduer ofte er fremstillet i træ, der er af meget højere kvalitet end det, der bruges til de fleste vinduer i dag. Det betyder altså, at dine helt originale vinduer kan holde i rigtig mange år, hvis du bare sørger for, at vedligeholde dem på den korrekte og mest optimale måde.

Der er et par helt klare tegn på, at det er tid til vinduesrenovering, og du kan tydeligt se det, hvis du tager et ordenligt kig på dine vinduer. Du kan blandt andet se på, om:

  • Karmene eller sidekarmene er nedslidte
  • Malingen skaller af
  • Der er tegn på råd eller mug i træet

Hvis du kan finde et eller flere af disse tegn ved dine vinduer, så bør du få dem renoveret hurtigst muligt for at forlænge holdbarheden, og dermed få gavn af dine originale vinduer mange år fremadrettet.

Få en kompetent maler til at stå for renoveringen af dine vinduer

Skal dine vinduer renoveres, så sørg for at få en kompetent og professionel fagmand til at stå for opgaven, da du på den måde sikrer dig, at du får det bedst mulige resultat. Malerfirmaet Sommerlund i København har mange års erfaring med vinduesrenovering, og de står altid klar til at hjælpe dig hvad end, du har brug for vinduesrenovering, fordi vinduernes udseende halter lidt, eller fordi vinduerne ikke længere virker optimalt.

Jette Ida Frederiksen

Relaterede indlæg

Hvilke støjmålinger kan du få?

Spar penge på varmeenergien

Hvad koster en kloakmester i timen?

Hvad er modulbyggeri?